Jouw ideale stageplek

 

Bezig met een zorgopleiding en zoek je een stageplek? Bij ons ben je welkom! Jij leert de zorg en Zorggroep Elde Maasduinen kennen en wij leren van jou door de nieuwe kennis en ideeën die je meebrengt. Onze cliënten zijn blij met jouw komst en jouw aandacht.

Voor de stageplaatsen van verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4, werken we samen met ROC’s in Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Voor de opleiding HBO-V werken we samen met Avans in Den Bosch en Fontys in Eindhoven. Ook als je een (para)medische opleiding volgt kun je bij ons stage lopen. Je kunt je interesse hier aangeven.

 

 

Leren en werken

 

De combinatie van werken en leren is mogelijk via een BBL-opleiding (beroepsbegeleidende leerweg). Als je bij ons een leerwerk-traject begint, maken we afspraken over je contracturen, begeleiding en leerwensen. We vergoeden je opleiding en een deel van je lestijd. Ook krijg je direct per maand een leerlingsalaris.

 

Vanaf dag één maak je onderdeel uit van een team en word je intensief begeleid door werkbegeleiders en een praktijkopleider.

Iets voor jou?

 

 


Vragen over "leren en werken" en stage lopen bij ZGEM? 

 

  • Een goede privé-werk-balans
  • De beste faciliteiten
  • Warme informele sfeer

 

 

Loop eens een dagje mee!

De verhalen op deze website geven je hopelijk een idee hoe het is om bij Elde Maasduinen te werken. Maar er gaat natuurlijk niets boven zelf ervaren.

Kom gewoon eens langs om zelf de sfeer te ervaren en te ontdekken welke locatie het beste bij je past. Of om te zien of de thuiszorg misschien iets voor jou is.