Nu meneer Boogaard oud is, gaat zijn geheugen erg achteruit. Maar zijn tijd als schipper blijft in zijn geheugen gegrift. Verzorgende Bob hielp hem om nog één keer over de rivier zou varen. Een enorme onderneming, maar ook een magisch moment.


Wil jij ook zo belangrijk zijn voor mensen?Over Elde Maasduinen


Leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in Brabant. Daar staan wij voor. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg voor 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten.Dit doen we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is.

Onze visie

Wij helpen onze cliënten om zo aangenaam mogelijk te leven. Daarbij draait het zeker niet alleen om de eerste levensbehoeften. Het gaat ook om contact met anderen, kunnen genieten, ertoe doen en jezelf veilig voelen. Alles om de twinkeling in de ogen van cliënten te zien .  

Naast tevreden cliënten, houden wij ook van tevreden medewerkers. We vinden dit zo belangrijk dat we de allerleukste werkgever in Brabant willen worden! 

We zoeken verbinding met de dorpen en de streek en zetten innovatieve technologieën in om cliënten en medewerkers te ondersteunen en kwaliteit van leven te vergroten.

ZGEM helpt cliënten:


  • omgaan met achteruitgang en verlies.
  • zoveel mogelijk regie laten voeren over hun eigen leven.
  • laten ervaren dat ze ertoe doen.


Jezelf ontwikkelen


Bij ons vind je meer dan een baan. We bieden je echt een loopbaan. Je kunt je ontwikkelen zoals jij dat wilt. Ben je helpende en wil je doorgroeien? Dat kan bij ons tot niveau 6. Wil je je specialiseren op een bepaald gebied, zoals depressie of dementie? Dat kan.


Overstappen naar een andere locatie of thuis is altijd mogelijk. Er zijn kansen genoeg.


Locaties


Benieuwd naar onze verschillende locaties?