Is een baan bij Zorggroep Elde Maasduinen iets voor jou? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan? Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar om te ontdekken of werken bij Zorggroep Elde Maasduinen bij je past? Wij bekijken graag de mogelijkheden met jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Zorggroep Elde Maasduinen, leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in de zorg in Brabant. Wij streven naar een zo aangenaam mogelijk leven voor onze cliënten. Of dat nu in een van onze woon-zorgcentra, verpleeghuizen of via de thuiszorg is. Wonen draait bij ons namelijk om meer dan alleen primaire behoeften: ook om genieten, contact met anderen en jezelf veilig voelen.

Waarom zoeken we jou? 
Een fijne woonomgeving voor onze cliënten kunnen we natuurlijk niet bieden zonder hulp van onze medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. De meeste ouderen wonen gewoon nog thuis. Als medewerker in de ouderenzorg kan jij hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Ook indien je specifieke wensen hebt ten aanzien van je werktijden of interesse hebt in een combinatie leren en werken, kan je bij ons terecht.

Wat is van belang voor jou? 
Bij Zorggroep Elde Maasduinen is er niet alleen voor onze cliënten veel keuze (bijvoorbeeld waar ze willen wonen). Ook voor onze medewerkers. Of je nu op één van onze locaties of in de thuiszorg wilt werken, wij passen ons graag aan en houden rekening jouw wensen/mogelijkheden.

Diploma? Of juist niet?
Het maakt niet uit of je een diploma in de zorg hebt of niet. Misschien werk je nu niet eens in de zorg, maar heeft het je altijd wel leuk geleken en ben je toe aan een carrièreswitch. Of ben je in het verleden werkzaam geweest in de zorg, maar jouw “zorghart” eigenlijk nooit verloren en wil je terugkeren in de sector. Daar staan we allemaal voor open. Het belangrijkste vinden we dat je geïnteresseerd, enthousiast en gemotiveerd bent.

 

Vragen/meer informatie over werken bij ZGEM?

Neem gerust contact met ons op, via onderstaand telefoonnummer / What’s app of het contactformulier. Aan de hand van jouw vragen, bekijken we (gezamenlijk) de mogelijkheden en bespreken deze vervolgens graag met jou.

Daarnaast kun je de gehele week terecht bij personele services via 0411 – 63 42 03 / personeelszaken@zgem.nl.

Onze Corporate Recruiter, Celine Hoogendoorn, is telefonisch / Whatsapp te bereiken via: 06 86847088.

We kijken ernaar uit om je vragen te beantwoorden en denken met plezier met jou mee!