Vrijblijvend kennismakingsgesprek:
is een baan bij Zorggroep Elde Maasduinen iets voor jou? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan? Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar om te ontdekken of werken bij Zorggroep Elde Maasduinen bij je past? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden! 

Wie zijn wij?
Wij zijn Zorggroep Elde Maasduinen, leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in de zorg in Brabant. Wij streven naar een zo aangenaam mogelijk leven voor onze cliënten. Of dat nu in een van onze woon-zorgcentra, verpleeghuizen of via de thuiszorg is. Wonen draait bij ons namelijk om meer dan alleen primaire behoeften: ook om genieten, contact met anderen en jezelf veilig voelen.

Waarom zoeken we jou? 
Een fijne woonomgeving voor onze cliënten kunnen we natuurlijk niet bieden zonder hulp van onze medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. De meeste ouderen wonen gewoon nog thuis. Als medewerker in de ouderenzorg kan jij hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Ook indien je specifieke wensen hebt ten aanzien van je werktijden of interesse hebt in een combinatie leren en werken,  kan je bij ons terecht.

Waarom organiseren we de kennismakingsgesprekken? 
Bij Zorggroep Elde Maasduinen is er niet alleen voor onze cliënten veel keuze (waar ze willen wonen). Ook voor onze medewerkers. Of je nu op één van onze locaties of in de thuiszorg wilt werken, wij passen ons graag aan en houden rekening jouw wensen/ mogelijkheden.

Diploma? Of juist niet?
Het maakt niet uit of je een diploma in de zorg hebt of niet. Misschien werk je nu niet eens in de zorg, maar heeft het je altijd wel leuk geleken en ben je toe aan een carrièreswitch. Of ben je in het verleden werkzaam geweest in de zorg, maar jouw “zorghart” eigenlijk nooit verloren en wil je terugkeren in de sector. Daar staan we allemaal voor open. Het belangrijkste vinden we dat je geïnteresseerd, enthousiast en gemotiveerd bent.

Wat kun je verwachten? 
Iedere maandagochtend organiseren wij een inloopmoment van 9:30 tot 11:30 uur. In de weken met de even weeknummers vindt deze plaats op Locatie Liduina ( regio Noordoost-Brabant), adres Liduinahof 35 te Boxtel. In de weken met de oneven weeknummers kun je terecht op een andere locatie van Zorggroep Elde Maasduinen (regio Midden-Brabant), adres Jan de Rooijstraat 43 te Kaatheuvel. Hierbij kun je zonder afspraak langskomen (even melden bij de receptie) en in gesprek gaan met onze  recruiter. In een kort gesprek ontdekken we samen jouw interesses, mogelijkheden en of een functie bij Zorggroep Elde Maasduinen past bij jou! Geheel vrijblijvend. 

Het wekelijks inloopmoment op maandag is tot nader orde geannuleerd i.v.m. het coronavirus.

Indien er een mogelijkheid voor jou is, gaan we meteen aan de slag en nemen contact met je op om hierover verder te spreken. 

Vragen?
Misschien heb je op voorhand vragen. Dat is geen probleem! Je kunt de hele week terecht bij personele services via 0411 – 63 42 03/ personeelszaken@zge.nl. Ook kun je middels Whatsapp contact op nemen met onze recruiter, Celine Hoogendoorn, via: 06 86847088. We kijken ernaar uit om je vragen te beantwoorden en/of met je in gesprek te gaan tijdens het inloopmoment!