Verzorgende IG nachtdienst

Zorgexpertisehuis Liduina is voor het nachtdienstteam op zoek naar een verzorgende IG voor de nacht, pg en somatiek, 20 uur per week.

Het Zorgexpertisehuis Liduina te Boxtel biedt een fijne woonomgeving voor 180 bewoners met somatische aandoeningen of dementie. Er zijn vele expertisefuncties in huis: De hospice, revalidatieafdeling, een speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. 

Voor het nachtteam, bestaande uit 8 collega’s die werkzaam zijn binnen één locatie over verschillende afdelingen, zoals PG, somatiek en de eerstelijnskliniek, zoeken wij een verzorgende IG.

De functie in hoofdlijnen

Tot jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden behoren:

Bieden van cliëntgerichte zorg aan individuele cliënten, die op lichamelijk en geestelijk gebied veel aandacht nodig hebben overeenkomstig met de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan.
Bijdragen aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënten.
Stimuleren van cliënten om zelf mee te helpen daar waar mogelijk, pikt tips en wensen op (via de cliënten zelf of hun familie en mantelzorgers) en stimuleert de cliënten om in beweging te blijven.
Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in wisselende en onregelmatige diensten in de nachtdienst.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG op niveau 3 en je werkt graag met ouderen. De zorgvisie, klantwaarden en kernwaarden van Zorggroep Elde Maasduinen zijn hierbij leidend.

Medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je bent bereid tot het volgen van aanvullende trainingen of opleidingen. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en ben je flexibel. Door een systeem van zelfroosteren heb je invloed op je werktijden.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden;
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35 (minimaal € 1.902,93 bruto per maand en maximaal € 2.762,34 bruto per maand op fulltime basis).
Een dienstverband voor 20 uur per week;
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo langmogelijk met plezier je werk kunt blijven doen; 
Een systeem van zelfroosteren waarbij je invloed hebt op je werktijden en daarnaast je de mogelijkheid biedt hierin jouw wensen aan te geven;

Een leuke functie als verzorgende in een gezellig somatiek/PG-team binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is, waarin je samen met je collega’s de dienstverlening verder kunt uitbreiden en ontwikkelen conform de visie van Zorggroep Elde Maasduinen. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden om je vakkundigheid actueel te houden en je verder te ontwikkelen.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.