Verpleegkundige - nachtzorgteam

Zorg jij voor onze cliënten? Dan zorgen wij voor jou. 
Voor ons nachtteam in Regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige die het werken in de nachtdienst een uitdaging vindt.

De functie in hoofdlijnen

Waar zijn we naar op zoek?
De zorg voor de cliënten in de nacht bestaat voornamelijk uit ongeplande zorg. Dit doe je samen met twee andere collega ’s uit de regio. Het is van belang dat je bevoegd en bekwaam bent voor alle voorbehouden handelingen. Er zijn mogelijkheden deze handelingen te leren en af te toetsen binnen onze organisatie. 

Nachtteam
Het nachtteam is een samenwerking van Brabant Zorg, Zorggroep Elde Maasduinen en Vivent voor ongeplande en geplande zorg in de nacht. Wij zijn nu op zoek op zoek naar een verpleegkundige collega die het team komt versterken. Het werkgebied is ’s-Hertogenbosch en omstreken.

Wie ben jij?
Jij vindt het prettig om zelfstandig te werken, maar vindt het ook heerlijk om een team met bevlogen en betrokken collega's te hebben. Flexibiliteit en acuut kunnen handelen is een vereiste om te kunnen werken in de nachtdienst. Communiceren, met name het doorvragen bij een zorgvraag is tevens een pre. 

Wij vragen

Diploma: Jij bent in het bezit van een diploma Verpleegkunde niveau 4 of HBO-Verpleegkunde mét BIG-registratie
Vervoer: Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Mocht dit niet het geval zijn, nodigen we je  graag uit contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.
Ervaring: Jij hebt veel ervaring in alle voorbehouden en risicovolle handelingen. Ziekenhuis ervaring is een pre. 
Creativiteit: Hulpmiddelen zijn nog niet of beperkt beschikbaar bij mensen thuis, toch weet jij op een creatieve manier, goede en verantwoorde zorg te leveren.
Flexibiliteit: Je werkt volgens een basisrooster.

Wij bieden

•    Werkplezier door een leuke, afwisselende baan bij een organisatie waar gastvrijheid en aandacht hoog in het vaandel staan.
•    Ruimte voor goede ideeën en eigen inbreng
•    Het contract is voor onbepaalde tijd. (16 uur per week, 20 uur bespreekbaar)
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling en Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.
•    De functie is gewaardeerd in FWG schaal 45 (minimaal € 2.419,91 tot maximaal € 3.264,29 bij een fulltime dienstverband).
•    Wij vinden groei en persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk. Daarom hebben we Goodhabitz: online, praktische trainingen voor de medewerker van nu. Denk aan een training ‘nog meer werkplezier’, ‘doen waar je blij van wordt’ of ‘nu ik’ (assertiviteitstraining). Je hebt onbeperkt toegang!

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Mail jouw sollicitatie dan naar werving@vivent.nl 
Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Bel of app dan naar Erna van Helvoirt (recruiter Vivent) via telefoonnummer 06-31676717.