Verpleegkundige

Het Buitenhuis is op zoek naar een verpleegkundige voor 32 uur per week (uren zijn bespreekbaar).

In het mooie dorp Esch ligt Het Buitenhuis; een gemoderniseerde, kleinschalige woonzorglocatie voor 30 cliënten met dementie. De sfeer is er fijn en warm! De ruimtes zijn open en licht, daarbij is de bewegingsvrijheid voor de bewoners groot. Er wordt genoten van de heerlijke tuin, die zeer toegankelijk is. Vanuit de gemeenschap zijn er allerlei initiatieven en zetten vrijwilligers zich actief in voor onze bewoners. De mooie appartementen bieden hen een fijne woon/leefomgeving. Men voelt zich hier écht thuis! Het stijlvolle bed & breakfast grenst aan het Buitenhuis. Het bed & breakfast van het Buitenhuis is een erkend zorghotel. Aangenaam verblijven en passende zorg en ondersteuning gaan hier hand in hand. Het Buitenhuis streeft naar een hoge mate van aandacht voor de wensen van de cliënt en heeft de focus op hospitality en exclusieve serviceverlening. 

De functie in hoofdlijnen

Als verpleegkundige ben je onderdeel van een team waarbinnen een ieder zijn eigen specialisme heeft. Het team is open en eerlijk, waarbij reflecteren en het geven van feedback van belang is. Er is ruimte om initiatieven te ontplooien en ideeën te opperen. De afwisseling is groot doordat je zorg verleent aan zowel cliënten van de zorglocatie als aan de gasten van de B&B. Het leren kennen van onze cliënten is essentieel. Dit helpt jou om de zorg te bieden die past bij de wensen van onze cliënten. Tot jouw kerntaken behoren het verlenen van zorg aan bewoners en het verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen op psychogeriatrisch gebied conform de zorgplannen. Daarnaast begeleid je de intake met de mantelzorger(s) en bewoner, inventariseer en bespreek je de zorgbehoeften, de wensen en de gewenste leefstijl in de eigen woon- en leefomgeving van de cliënten. Vanuit jouw rol stel je diagnoses vast die als basis dienen voor het opstellen van zorgplannen. Hierbij is een optimale kwaliteit van leven en levensgeluk altijd het uitgangspunt. Ook krijg je ruimte en het vertrouwen om je werkzaamheden in te delen en hieraan een goede invulling te geven. Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Liefdevol, bevlogen, ruimdenkend, gastvrij en professioneel vormen de kern van onze visie op zorgverlening. Deel jij onze visie? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij vragen

•    een diploma verpleegkundige MBO niveau 4 en een BIG registratie;
•    ervaring in het werken met zorgplannen binnen de verpleeghuiszorg;
•    een betrokken houding; aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en jouw collega’s; 
•    een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•    een persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
•    onze kernwaarden te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van Verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (minimaal € 2.338,08 en maximaal € 3.153,90 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
-    Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
-    Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd;
-    Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.