EVV'er - Afdeling de Merel en de Kievit

Ontmoetingshuis De Beemden is voor afdeling de Merel en de Kievit zoek naar een EVV’er, 28 en 32 uur per week.

Het Ontmoetingshuis De Beemden in gevestigd in het groene, bosrijke Sint-Michielsgestel en is een fijne plek om te wonen voor mensen met geheugenproblemen en hen die gedurende de dag ondersteuning nodig hebben op lichamelijk gebied.  

De woningen van De Kievit, De Merel en De Zwaluw bieden aan 45 cliënten een combinatie van zorg en wonen. Alle bewoners hebben een eigen éénkamerappartement. De gezellige, gezamenlijke huiskamer wordt bezocht voor eet en rust momenten, daarnaast dient deze ruimte om ontspanningsactiviteiten voor bewoners te organiseren.

Door de open ruimtes die met elkaar verbonden zijn door ruime gangen en de centraal gelegen mooie binnentuin, ervaren bewoners veel bewegingsvrijheid. Geregeld worden er uiteenlopende activiteiten georganiseerd in het restaurant/ontmoetingszaal onder regie van activiteitenbegeleiders en vrijwilligers. De bewoners hebben hierin een duidelijke stem, het welzijn en levensgeluk van hen staat voorop! Bij De Beemden is het wonen fijn, warm en persoonlijk, hier worden bijzondere momenten altijd gevierd en dragen we graag bij aan die dingen die waardevol zijn voor het levensgeluk van onze bewoners.

De functie in hoofdlijnen

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde Maasduinen is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de bewoner binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze bewoners. Als EVV’er verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt. 

Voor afdeling de Merel zijn we op zoek naar een EVV’er voor 28 tot 32 uur per week en voor afdeling de Kievit zijn we op zoek naar een EVV’er voor 28 tot 32 uur per week. 

Wij vragen

•Je beschikt over het diploma verzorgende IG aangevuld met een EVV kwalificatie, of bereidheid om deze te behalen;
•Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•Een daadkrachtige persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
•Een reflecterend vermogen en de kwaliteit om jezelf kwetsbaar op te durven stellen;
•Een luisterend oor en goed inlevingsvermogen;
•Je onze kernwaarden te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Wij bieden

•Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
•De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT;
•De functie van EVV’er is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.007,97 en maximaal € 2.971,05 bruto per maand op fulltime basis).

Daarnaast is er een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.