Verzorgenden IG - Regio Waalwijk, Kaatsheuvel en omgeving

Thuiszorg Elde Maasduinen is voor regio Waalwijk en Kaatsheuvel per direct op zoek naar verzorgenden IG voor 20 tot 32 uur per week.

Thuiszorg Elde Maasduinen
biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg full time te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

Voor het opstarten van een heel nieuw wijkteam binnen de regio Waalwijk en Kaatsheuvel, zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die dit team willen gaan opbouwen en daarnaast de thuiszorg op de kaart willen zetten in deze regio.

Als zorgprofessional bij de thuiszorg werk je met cliënten die in de thuissituatie begeleiding, verzorging en/of (specialistische) verpleegkundige zorg nodig hebben. Je bent zichtbaar in de wijk en samen met cliënten zoek je naar de beste oplossingen om hen zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Hierbij heb je samen met het wijkteam oog voor de zelfredzaamheid van de cliënten en wordt er gekeken wat er (nog) wel kan. Binnen het wijkteam heb je veel eigen regie en ben je zelfstandig werkzaam, maar daarnaast ben je met het wijkteam samen verantwoordelijk voor het teamproces en de cliëntenzorg. Hierdoor kun je meer diepgang en kwaliteit in je werk brengen, heb je meer regelruimte en ben je de verbindende factor tussen wonen, zorg en welzijn.

Wij vragen

•    Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3;
•    Je levert een actieve bijdrage aan het wijkteam en staat open voor de ontwikkelingen binnen Thuiszorg Elde Maasduinen;
•    Je bent empathisch, flexibel en ondernemend en kunt goed het overzicht bewaren;
•    Je bent in het bezit van een rijbewijs, beschikt over een auto en bent bij voorkeur woonachtig in of nabij het werkgebied.

Wij bieden

Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.200,70 bruto per maand en maximaal € 2.937,68 bruto per maand op fulltime basis).
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering en heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Acties