BBL Verzorgende IG - Regio Midden-Brabant

Bij Zorggroep Elde Maasduinen hebben we voor de zorglocaties in regio Midden-Brabant vanaf november 2022 opleidingsplekken beschikbaar tot BBL verzorgende IG.

Wil jij leren én werken in de praktijk? Zorggroep Elde Maasduinen zoekt voor het (reguliere) opleidingstraject tot BBL Verzorgende IG, enthousiaste kandidaten!

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

In november 2022 of februari 2023 zal jij gaan starten aan het leerwerktraject tot Verzorgende IG. Je kunt er voor kiezen om dit te doen volgens de PGL methode (praktijkgestuurd leren). Deze methode werkt volgens een maatwerk principe, waarbij de praktijk de inhoud (en dus ook volgorde) van de theorie (modules) bepaalt. Jij bent hierin zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces, wat maakt dat het mogelijk is om je opleiding in een kortere periode te voltooien. Wanneer deze methode niet bij je past, is een regulier traject natuurlijk altijd een optie. Tijdens de opleiding word je intensief begeleid en leer je werken in de praktijk. Gedurende je opleiding werk je op verschillende locaties en doe je ruime ervaring op in het bieden van ondersteuning ten behoeve van het levensgeluk van onze cliënten. 

Wij vragen

- Mimimaal in het bezit van een afgeronde MAVO/HAVO opleiding of helpende diploma;    
- Een leergierige, initiatiefrijke houding en je beschikt daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen; 
- Een positieve instelling en je werkt graag in een team samen;
- Flexibiliteit; wisselende diensten horen bij het werken in een 24-uurs bedrijf.

Wij bieden

Een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 28 tot maximaal 32 uur per week, inclusief een lestijdvergoeding. Deze BBL-opleiding en benodigde lesmaterialen worden volledig bekostigd door ZGEM en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast ontvang je een laptopvergoeding tot €500,- voor de aanschaf van een laptop naar keuze. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Wanneer er algemene vragen verwijzen we graag naar de Q&A over werken en leren op onze werkenbijsite, zie volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/werken-bij/veelgestelde-vragen-bbl-bol  

Graag ontvangen we bij je sollicitatie een uitgebreide motivatiebrief. 

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties