Verzorgende IG nachtdienst

Vita is per direct op zoek naar een verzorgende IG nachtdienst voor Vita Thuis, 16 uur per week.

In oktober 2019 is een tweejarig programma gestart, waar aandacht voor het leefplezier, geluk én een twinkeling bij onze cliënten wordt ondersteund door een visie, benadering en zorgbehandeling waarbij de gevoelenswereld van de cliënt leidend is. Dit programma is opgezet en begeleidt door het kennisinstituut De Leyden Academy (https://www.leydenacademy.nl/).   

Om deze filosofie in de gehele leefgemeenschap goed te implementeren en de zorg te bieden vanuit deze gedachte, zijn onze medewerkers getraind, begeleid en gecoacht. Dit vanuit alle disciplines, niveaus en taakhouderschappen. Vanuit zelforganiserende teams verleen je zorg aan cliënten. Hierdoor ervaar je veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en (regel) vrijheid. Er wordt multidisciplinair en nauw onderling samen gewerkt met mantelzorgers, familie en bewoners. Gezamenlijk met elkaar én voor elkaar is het leven bij Vita goed. 
Voor onze leefgemeenschap Vita zijn we op zoek naar een verzorgende vaste nachtdienst voor Vita Thuis. 

Vita Thuis bestaat uit een team die somatische zorg verleent aan ongeveer 72 cliënten. Dit in een intra- en extramurale setting, voornamelijk binnen de leefgemeenschap. Daarnaast is er een buitenroute waar je thuiszorg verleent. De cliënten wonen in eigen appartementen en optimaal levensgeluk en welzijn staat centraal binnen de leefgemeenschap. Daar is de zorg, behandeling en benadering richting de bewoners op gebaseerd; de medewerkers streven naar een hoge mate van kwaliteit van leven voor de cliënten!

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

Als onderdeel van het team ben jij verantwoordelijk voor het leveren van optimale zorg voor onze cliënten. Het leren kennen van onze cliënten is de essentie van ons vak. Dit helpt jou om de zorg te bieden, die past bij de wensen van onze cliënten. Deze wensen zijn opgenomen in het zorgleefplan; een plan opgesteld samen met de cliënt, familie en mantelzorgers. Hierin worden de zorgbehoeften, wensen en verlangens gedeeld, zodat jij de beste zorg kan leveren die de cliënt verdient. De indeling van jouw diensten, gebeurt in overleg met je team, waarbij je uiteraard jouw wensen kenbaar mag maken.

Wij vragen

-    een diploma verzorgende IG;
-    een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
-    ervaring in het werken met zorgplannen en werkt zelfstandig;
-    een respectvolle houding ten opzichte van psychogeriatrische ouderen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden om bewoners te stimuleren en motiveren; 
-    in jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een invulling te geven.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende is ingedeeld in FWG 35 (minimaal €1.902,93 en maximaal €2.762,34 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acties