Cliëntbegeleider

Zorgexpertisehuis Liduina is per 1 april 2021 voor de dagbehandeling op zoek naar een cliëntbegeleider voor 24 uur per week.

Het Zorgexpertisehuis Liduina te Boxtel biedt een fijne woonomgeving voor 180 cliënten met somatische aandoeningen of dementie. Er zijn vele expertisefuncties in huis: De hospice, revalidatieafdeling, een speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. 

De functie in hoofdlijnen

Er komen wekelijks zo’n dertig cliënten vanuit hun thuissituatie naar de dagbehandeling. Er is een groep voor cliënten met een somatische aandoening en een groep voor cliënten met een psychogeriatrische aandoening. De behandeling wordt grotendeels groepsgewijs gegeven. Daarnaast zijn de paramedici betrokken die de cliënt individueel behandelen. Als de behandeldoelen behaald zijn stopt de dagbehandeling en gaat de cliënt zo nodig naar een andersoortige opvang. 
Wat zijn de kerntaken:
•    Je stelt samen met de cliënt en diens verwante(n) een behandelplan op;
•    Je ondersteunt de cliënt bij het behalen van diens behandeldoelen;
•    Je biedt op een gestructureerde wijze een dagprogramma aan;
•    Je motiveert en enthousiasmeert de cliënt tot het nemen van eigen regie.

Wij vragen

Momenteel is de dagbehandeling zich sterk aan het profileren zowel binnen de organisatie als naar buiten. We vragen daarom ook van onze nieuwe collega een pro–actief persoon die meedenkt, meedoet en samen met ons de kar trekt. We zoeken daarnaast een daadkrachtige collega die het eigen is om cliënten zo veel mogelijk in regie te laten en een bijdrage wil leveren aan het veranderingsproces binnen de dagbehandeling. Heb jij een frisse blik, nieuwe ideeën, ben je ondernemend en werk je graag in teamverband dan gaan we graag met je in gesprek. 
Daarnaast vragen wij: 
•    Affiniteit met de doelgroep (zowel somatiek als psychogeriatrie);
•    Diploma MMZ (of Verzorgende IG);
•    Ervaring met groepsbehandeling is een pré.

Wij bieden

Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van medewerker dagbehandeling is ingeschaald in FWG 35 (minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering en heeft Zorggroep Elde Maasduinen en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acties