Verpleegkundige

Dorpshuis De Vlaswiek
Dorpshuis de Vlaswiek is onderdeel van Zorggroep Elde Maasduinen en is een kleinschalig verpleeghuis gevestigd in het dorpscentrum van Liempde. Dorpshuis de Vlaswiek biedt verpleging en verzorging en reactivering aan 32 psychogeriatrische (PG) cliënten. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers combineren eigentijdse zorgverlening met prettig werken. Zij zetten zich in voor werk dat er toe doet! 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

Als onderdeel van het team ben jij verantwoordelijk voor het leveren van optimale zorg voor onze cliënten. Het leren kennen van onze cliënten is de essentie van ons vak. Dit helpt jou om de zorg te bieden, die past bij de wensen van onze cliënten. Deze wensen zijn opgenomen in het zorgleefplan; een plan opgesteld door de cliënt, familie en mantelzorgers. Hierin worden de zorgbehoeften, wensen en verlangens gedeeld, zodat jij de beste zorg kan leveren die de cliënt verdient. Tot jouw kerntaken behoren het verlenen van zorg aan bewoners en het verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen, op somatisch, psychosociaal en psychogeriatrisch gebied conform de zorgplannen. Daarnaast begeleid je de intake met bewoners, inventariseer en bespreek je de zorgbehoeften, wensen, gevoelens en gewenste leefstijl in de eigen woon- en leefomgeving van onze cliënten. Daarbij stel je verpleegkundige diagnoses die als basis dienen voor het opstellen van zorgplannen. Hierbij is een optimale kwaliteit van leven en levensgeluk altijd het uitgangspunt. Ook ondersteun je in jouw rol collega’s en daag je hen uit om de zorg dagelijks af te stemmen op de behoefte van de bewoner.

Wij vragen

•    Een diploma verpleegkundige MBO niveau 4 en een BIG registratie;
•    Ervaring in het werken met zorgplannen binnen de verpleeghuiszorg;
•    Een betrokken houding;
•    Aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en jouw collega’s; 
•    Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•    Een persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
•    Onze kernwaarden te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties