Helpende plus

Wijkhuis Simeonshof beschikt over 43 ruime verpleeg- en verzorgingshuisappartementen. De locatie doet haar naam eer aan en vormt een levendig middelpunt in de wijk. Ga jij met ons de uitdaging aan in de verandering van verzorgingshuis naar somatische verpleeghuiszorg? Samen met elkaar het veranderproces op pakken, mee ontwikkelen en groeien naar een Wijkhuis waar leefplezier en werkplezier hoog in het vaandel staat! Neem je initiatieven, en durf je soms buiten de gebaande paden te denken, dan kun je mede inhoud geven aan deze verandering. Op dit moment bieden wij een combinatie van verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg wat het samenwerken een bijzondere dynamiek geeft. In een rustig tempo met elkaar doorgroeien naar somatische verpleeghuiszorg is het doel.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

Je verleent basiszorg en verricht, passend binnen de beroepsverantwoordelijkheid, verzorgende handelingen. Hierbij hou je rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van cliënten.
Je ondersteunt daarnaast je collega’s bij het uitvoeren van de verzorgende handelingen. Verder stimuleer je de cliënten tot zelfredzaamheid bij het uitvoeren van de ADL- activiteiten.
Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde Maasduinen is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. Als helpende (plus) verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt.

Wij vragen

•    Diploma helpende zorg en welzijn op MBO 2 niveau met een helpende plus certificaat;
•    Affiniteit met de ouderenzorg;
•    In jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een waardevolle invulling te geven.

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren zal dit contract daarna worden omgezet naar een vast contract. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie helpende plus is ingedeeld in FWG 30 (minimaal € 1.863,09 en maximaal € 2.631,63 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering en heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties