Verpleegkundige nachtdienst thuiszorg - Regionaal Nachtzorgteam

Voor het Regionaal Nachtzorgteam (Regio Den Bosch e.o.)  zijn we per direct op zoek naar een verpleegkundige nachtdienst thuiszorg voor 16 tot 24 uur per week.

De zorg s ’nachts bestaat uit voornamelijk ongeplande maar ook geplande zorg. Geen nacht is hetzelfde. Soms druk en soms rustig en elke nacht andere uitdagingen waarmee je te maken krijgt. En juist dat onverwachte, daar hou jij van!

De functie in hoofdlijnen

Jij bent onderdeel van het Regionaal Nachtzorgteam; waarbij er vanuit een onderlinge samenwerking tussen Zorggroep Elde Maasduinen, Vivent en Brabantzorg, zorg wordt verleend gedurende de nacht aan cliënten in Den Bosch en omgeving. Samen met twee collega’s uit de regio dragen jullie als team in de nacht de verantwoordelijk en daarnaast dragen jullie ook zorg voor de alarmeringen voor andere organisaties.
Je start jouw werknacht vanuit huis om geplande en ongeplande zorg te bieden aan cliënten thuis,  waarna je probeert collega’s uit het nachtteam te ontmoeten op het kantoor te Vught voor een kop koffie/ thee en gezellige klets. Vandaar uit ga je naar alarmeringen of geplande zorg. Dit kan een gevallen cliënt zijn, verpleegtechnische handelingen, een terminale cliënt, controle van bloedsuikers, helpen van cliënten bij toiletgang en soms ook heftige, moeilijke of andere situaties waarin je de cliënt thuis aantreft.

Wij vragen

Jij gaat zelfstandig en oplossingsgericht te werk en handelt acuut als de situatie daarom vraagt. Communicatief ben je een topper, je weet precies wanneer én hoe je moet doorvragen bij een zorgvraag. In stressvolle situaties stel je je flexibel op en bewaar jij je rust. En, natuurlijk kun je rekenen op jouw team, bestaande uit 8 bevlogen en betrokken collega’s. Je beschikt over een diploma Verpleegkunde, bent daarnaast in het bezit een rijbewijs en werkt gezamenlijk volgens een basisrooster.

Wij bieden

•    Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden).
•    Salaris MBO-Verpleegkundige volgens FWG45 (max. € 3.362,22 per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
•    Salaris Verzorgende IG/EVV volgens FWG40 (max. € 3.060,18 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
•    Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
•    Jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
•    Mobiele telefoon;
•    Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek).

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
-    Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
-    Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd;
-    Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties