Verzorgende IG - Afdeling Smaragd

Het Wereldhuis
Het Wereldhuis in Boxtel biedt een fijn thuis voor bewoners die vanwege dementie of lichamelijke problemen zijn aangewezen op (intensieve) zorg in een beschermde woonomgeving. Het Wereldhuis is niet zomaar een verpleeghuis. In het Wereldhuis wonen mensen met verschillende culturele en religieuze achtergronden samen. Zij hebben verschillende tradities, spreken verschillende talen en hebben elk hun eigen eetcultuur. In het Wereldhuis worden verschillende geloofs- en feestdagen gevierd en passen de ontspanningsactiviteiten bij wat bewoners vanuit de cultuur gewend zijn. 

Afdeling Smaragd binnen het Wereldhuis is een psychogeriatrische afdeling, speciaal gericht op mensen uit de voormalige Nederlandse koloniën.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

We zoeken een verzorgende IG die vanuit trots en passie de zorg naar een hoger niveau tilt. De functie stelt je in de gelegenheid om de zorg voor deze groep cliënten samen met jouw collega’s inhoudelijk vorm te geven.
Jouw taken: 
•    Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op een aangenaam leven voor cliënten;
•    Via zorgplannen, die multidisciplinair zijn samengesteld, wordt de cliënt zorg op maat aangeboden;
•    Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging;
•    Observeren van de cliënt en signaleren van non-verbale signalen;
•    Handelen conform gemaakte omgangsafspraken.

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! ZGEM is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. Als VIG verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie en collega's, een cruciale rol speelt.

Wij vragen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Je werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met deze doelgroep. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Medewerkers van ZGEM ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je staat sterk in je schoenen en hebt het vermogen de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je creatief in denken en handelen waarbij je altijd je doel voor ogen houdt, communicatief sterk bent en kan je omgaan met feedback. 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties