Medewerker transport

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

Zorgexpertisehuis Liduina
Het Zorgexpertisehuis biedt een fijne woonomgeving voor 180 bewoners met somatische aandoeningen of dementie. We hebben veel expertisefuncties in huis: hospice, revalidatieafdeling, speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht. 

De functie in hoofdlijnen

Het verzorgen van diverse transportwerkzaamheden en verrichten van hand- en spandiensten. Je voorziet de verschillende afdelingen van de juiste goederen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraad in het magazijn, dat houdt in het doen van bestellingen, voorraadbeheer en controle van de opslag.

Wij vragen

•    Kennis op vmbo-niveau met kennis van materieel en relevante procedures;
•    Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B;
•    Je verricht de eigen werkzaamheden binnen voorschriften en richtlijnen. Je bent in staat om te improviseren, bijvoorbeeld bij het inrichten van ruimten;
•    Je bent behulpzaam richting dagelijkse contacten die een beroep op je doen. Met name met collega’s van eigen en overige afdelingen van verpleeghuis en ziekenhuis, leveranciers en contacten met bewoners bij het afgeven en ophalen van goederen.
•    Je kan goed manoeuvreren met de transportwagens; 
•    Je bent op de hoogte van gestelde milieueisen en leeft deze na;
•    Je werkt hygiënisch;
•    Goede computervaardigheden, met name in Word, Excel en Outlook Office. Ervaring met Topdesk en Teams is een pré;
•    Je zorgt ervoor dat transport van goederen gebeurt conform de tijdschema’s en je past je werk daaropaan.

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor de periode van 7 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van medewerker transport is ingedeeld in FWG 20 (minimaal € 1.827,93 en maximaal € 2.415,28 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8.33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. 

Acties