Planner

Zorggroep Elde Maasduinen is met ingang van 1 september 2021 voor regio midden op zoek naar een planner voor 20 uur per week.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

•    Je bent medeverantwoordelijk voor het op tijd tot stand komen van effectieve en efficiënte dienstroosters/planningen voor de locaties;
•    Je bent verantwoordelijk voor het herbezetten tijdens ziekte;
•    Je hebt een signalerende functie bij het tijdig constateren van bijvoorbeeld problemen, hiaten etc.;
•    Je werkt in een team van vijf parttime collega’s voor alle intramurale locaties op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur op ons kantoor in Boxtel. Dit team is verantwoordelijk voor een dagelijkse bezetting van het planbureau, waarbij flexibiliteit dus vereist is;
•    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve aanlevering van o.a. ORT, meerwerk, vakantie, bijzonder verlof, compensatie-uren, les, cursussen, stages.

Wij vragen

Voor deze functie zoeken wij iemand die een MBO werk- en denkniveau heeft, administratief onderlegd is en sterke computervaardigheden heeft (kennis van Windows, Word en Excel). 
Ervaring in de directe zorg en met roosterplanning (Intus) is een pré. Het is van belang dat je een flexibele instelling hebt en dat je daarnaast sociaalvaardig en stressbestendig bent. Jij kunt snel schakelen en kijken naar de belangen van de organisatie, de teams en de medewerkers. Helder en doeltreffend communiceren met medewerkers, collega’s en teamcoaches is iets wat bij jou past. Daarnaast kun je systematisch werken en vind je het makkelijk om prioriteiten te stellen.

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren. Mocht je al een vast contract binnen ZGEM hebben dan gelden er andere voorwaarden conform de CAO. 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van planner is ingedeeld in FWG35 (minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

De gesprekken vinden plaats op donderdag 29 juli in de ochtend.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.    

Acties