EVV'er - Afdeling Haanwijk

Ontmoetingshuis De Beemden is voor de afdeling Haanwijk met ingang van 01-06-2020 (eerder is bespreekbaar) op zoek naar een EVV’er voor 24 uur per week.

Ontmoetingshuis De Beemden
Het Ontmoetingshuis De Beemden is gevestigd in het groene, bosrijke Sint-Michielsgestel en is een fijne plek om te wonen voor mensen met dementie en hen die gedurende de dag ondersteuning nodig hebben op lichamelijk gebied. Het ontmoetingshuis is een fijne plek om te wonen voor mensen met geheugenproblemen en mensen die gedurende de dag ondersteuning nodig hebben op lichamelijk gebied. De locatie beschikt over ruime kamers voor 125 bewoners.
Afdeling Haanwijk
Is één van de twee verzorgd wonen afdelingen binnen locatie de Beemden. We hebben zorg voor 20 bewoners allen met een ZZP4 indicatie. We bieden een veilige woonomgeving waar zorg en begeleiding in de nabijheid is. We streven ernaar dat de regie en zelfstandigheid zolang als mogelijk bij de bewoners blijft. Wanneer hier ondersteuning in is gewenst dan gaan we in overleg met bewoner, naasten en zorgverlener wie hier wat in kan betekenen. We werken met een gevarieerd team. Ons team staat voor het belang zien van een prettige woonomgeving, goede zorgverlening, duidelijkheid in handelen en communicatie en streven naar dagelijks prettig werken. We werken nauw samen met de collega’s van de andere afdeling verzorgd wonen binnen de Beemden. We willen elkaar ondersteunen en van elkaar leren.

De functie in hoofdlijnen

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde Maasduinen is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten.
Als EVV’er verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt.

Wij vragen

•Je beschikt over het diploma verzorgende IG aangevuld met EVV kwalificatie. Echter mag de achtergrond breder zijn, bijvoorbeeld een diploma tot verpleegkundige of cliëntbegeleider niveau 4; 
•Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•Een daadkrachtige persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
•Een reflecterend vermogen en de kwaliteit om jezelf kwetsbaar op te durven stellen;
•Een luisterend oor en goed inlevingsvermogen;
•Onze kernwaarden te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Wij bieden

•Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd;
•De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT;
•De functie van EVV’er is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 1.940,07 en maximaal € 2.870,58 bruto per maand op fulltime basis);
Daarnaast is er een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Wanneer je solliciteert zal er direct contact opgenomen worden. Een dagje meewerken behoort tot de mogelijkheden.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acties