Helpende - Tijdelijk

Park Vossenberg is voor het (mobiele nachtteam) per direct op zoek naar een helpende - tijdelijk, voor 28 uur per week.

De Vossenberg ligt in het mooie dorp Kaatsheuvel en is een sfeervolle zorglocatie waar de bewoners zich thuis voelen. Een prettige en veilige omgeving met een groot aanbod van diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Op dit moment is de nieuwbouw van Park Vossenberg volop in ontwikkeling en zal er aan eind van de zomer een prachtig, modern en innovatief zorgcomplex geopend worden met 89 appartementen voor onze bewoners.

Ook komt er een prachtig groen park, waar men kan wandelen, tuinieren en bovenal genieten!

Bij de Vossenberg staat een monumentale kapel die is omgebouwd tot een fijne ontmoetingsplek met restaurant. Iedereen is van harte welkom om er een boek te lezen uit de bibliotheek, lekker wat te eten of drinken, samen voetbal te kijken of mee te doen met een activiteit. De Kapel zorgt voor verbinding met de gemeenschap van Kaatsheuvel.

De functie in hoofdlijnen

Je verleent basiszorg en verricht, passend binnen de beroepsverantwoordelijkheid, verzorgende handelingen. Hierbij hou je rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van cliënten.
Je ondersteunt daarnaast je collega’s bij het uitvoeren van de verzorgende handelingen. Verder stimuleer je de cliënten tot zelfredzaamheid bij het uitvoeren van de ADL- activiteiten.

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde Maasduinen is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. Als helpende (plus) verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma helpende en je werkt graag met ouderen. De zorgvisie, klantwaarden en kernwaarden van Zorggroep Elde Maasduinen zijn hierbij leidend. Medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je bent bereid tot het volgen van aanvullende trainingen of opleidingen. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. 

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor een periode van 3 maanden met mogelijkheden tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie helpende plus in FWG 25 (minimaal € 1.808,83 en maximaal € 2.481,30 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken. 

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.   

Acties