Cliëntondersteuner die opgeleid wil worden tot verzorgende IG in een BBL traject 

Zorggroep Elde Maasduinen zoekt een cliëntondersteuner die opgeleid wil worden tot verzorgende IG in een BBL traject.
PER DIRECT LEREN & WERKEN PRAKTIJK! 28 tot 32 uur per week.

Wil jij leren én werken in de praktijk? Zorggroep Elde Maasduinen zoekt voor het reguliere opleidingstraject tot BBL Verzorgende IG, per direct enthousiaste kandidaten!

Jij gaat NU al aan de slag in de zorg, waarna je in februari 2021 start met het leerwerktraject tot verzorgende IG. 

De functie in hoofdlijnen

Je start per direct, waarbij je in de praktijk aan het werk gaat als cliëntondersteuner. In deze functie verricht jij werkzaamheden waarmee jij het zorgpersoneel ontlast. Zo kunnen zij zich richten op belangrijke zorgtaken én draag jij zorg voor de ondersteunende (welzijns)werkzaamheden die onmisbaar zijn voor onze cliënten. Uiteraard start je met een gedegen inwerkperiode en word je goed door ons begeleid/opgeleid en zorgen we ervoor dat jij jezelf kunt door ontwikkelen in de praktijk. 
In februari 2021 zal jij gaan starten aan het leerwerktraject tot verzorgende IG. Je kunt er voor kiezen om dit te doen volgens de PGL methode (praktijk gestuurd leren). Deze methode werkt volgens een maatwerk principe, waarbij de praktijk de inhoud (en dus ook volgorde) van de theorie (modules) bepaalt. Jij bent hierin zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Wat maakt dat het mogelijk is om je opleiding in een kortere periode te voltooien. Wanneer deze methode niet bij je past is een regulier traject natuurlijk altijd een optie. Tijdens de opleiding word je intensief begeleid en leer je werken in de praktijk. Gedurende je opleiding werk je op verschillende locaties en doe je ruime ervaring op in het bieden van ondersteuning ten behoeve van het levensgeluk van onze cliënten. 

Wij vragen

Je bent leergierig, initiatiefrijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen. Je hebt een positieve instelling en werkt graag in een team. Wisselende diensten horen bij het werken in een 24-uurs bedrijf. En je bent in het bezit van een afgeronde Havo diploma of MBO diploma niveau 2.

Wij bieden

Een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 28 tot maximaal 32 uur per week, inclusief een lestijdvergoeding. Deze BBL-opleiding en benodigde lesmaterialen worden volledig bekostigd door Zorggroep Elde Maasduinen en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33 %. Daarnaast ontvang je een laptopvergoeding tot €500,- voor de aanschaf van een laptop naar keuze. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 24 november.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acties