Verzorgende IG - Team Zandparel

Venloene is voor team Zandparel per direct op zoek naar een verzorgende IG, 16 tot 28 uur.

Venloene

De bewoners wonen binnen de Venloene en kunnen zowel een intramurale als een extramurale indicatie hebben, voor somatiek of PG. Iedere bewoner of echtpaar beschikt over een eigen volwaardig appartement.
Binnen Venloene werken we met zelforganiserende teams. Dit vraagt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en tegelijkertijd daardoor ook meer (regel) vrijheid. 

Zandparel
De Zandparel is een afwisselende werkplek waar met name somatische zorg wordt verleend aan bewoners met een intra- of extramurale indicatie. Het is een enthousiast en deskundig team van ongeveer 15 vaste collega’s en 5 leerlingen/stagiaires/invalkrachten. De collega’s zitten in verschillende leeftijdscategorieën en hebben verschillende ervaringen. Dit maakt dat het team divers is en dat leren van en met elkaar voorop staat.
Het team van de Zandparel bestaat uit een verpleegkundige, EVV’ers, verzorgenden, helpenden (+), een lefgozer, een leerling, een stagiair, invalkrachten zorg, begeleider dagbesteding & welzijn, facilitair medewerkers, bewoners, familie en mantelzorgers. Dit noemen we een heterogeen team.
Familie of mantelzorg kan ook betrokken worden bij de werkzaamheden van het team bijv. het bijwonen van een selectiegesprek of het uitvoeren van een administratieve taak.

Per direct zijn wij op zoek naar versterking voor dit gezellige team in de functie van verzorgende IG. 

De functie in hoofdlijnen

Tot jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden behoren: 

•    Bieden van cliëntgerichte zorg aan individuele cliënten, die op lichamelijk en geestelijk gebied veel aandacht nodig hebben overeenkomstig met de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan;
•    Bijdragen aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënten;
•    Stimuleren van cliënten om zelf mee te helpen daar waar mogelijk, pikt tips en wensen op (via de cliënten zelf of hun familie en mantelzorgers) en stimuleert de cliënten om in beweging te blijven;
•    Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in wisselende en onregelmatige diensten in de dag-, avond-, nacht- en weekenduren. we werken met zelfroosteren, heb je zelf invloed op je werktijden en werkdagen. Wel wordt er een bepaalde mate van flexibiliteit verwacht.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG op niveau 3 en je werkt graag met ouderen. De zorgvisie, klantwaarden en kernwaarden van Zorggroep Elde Maasduinen zijn hierbij leidend. Medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. 
Je bent bereid tot het volgen van aanvullende trainingen of opleidingen. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. Het rooster is uiterlijk 1 maand voorafgaand bekend. 

Wij bieden

•    Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden;
•    Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35 (minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto per maand op fulltime basis);
•    Een dienstverband variërend van 16-28 uur per week, afhankelijk van jouw wensen;
•    De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo langmogelijk met plezier je werk kunt blijven doen; 
•    Een systeem van zelfroosteren waarbij je invloed hebt op je werktijden en daarnaast je de mogelijkheid biedt hierin jouw wensen aan te geven;
•    Een leuke functie als verzorgende binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is, waarin je samen met de collega’s de dienstverlening verder kunt uitbreiden en ontwikkelen conform de visie van Zorggroep Elde Maasduinen;
•    Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden om je vakkundigheid actueel te houden en je verder te ontwikkelen.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. 

Acties