Horecamedewerker - de Kapel

Levensgeluk, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in de zorg in Brabant. Daar staat Zorgroep Elde Maasduinen voor. Op 1 juli 2019 zijn Zorggroep Elde en Maasduinen gefuseerd. Verschillende afdelingen van beide organisaties vormen nu eén geheel. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten. Dit doen we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is en het fijn wonen en werken is.

De Kapel is een plek aan het kerkplein dat als centraal punt midden op het Park Vossenberg staat. Het is een plek waar bewoners en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Een fijne plek in de buurt waar mensen, jong en oud, samen komen. Bewoners, vrijwilligers, familie, passanten en bewoners; iedereen is welkom. 

De functie in hoofdlijnen

Je bent het visitekaartje van de locatie. Je ontvangt cliënten/gasten en staat deze op een enthousiaste wijze te woord. De focus ligt ook op voeding en servicegericht werken en het representatief houden van de omgeving. Je signaleert behoefte aan sociale contacten en ontspanning van cliënten en stimuleert deelname aan activiteiten. Mede door jouw ondernemerschap is er een prettige en huislijke sfeer binnen de locatie. 

Wij vragen

Je hebt relevante horeca werkervaring en bent representatief in woord en daad. Natuurlijk beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je een uitstekend gevoel voor sfeer. Je bent enthousiast, respectvol, geduldig en bevlogen. Je bent iemand die het werk ‘ziet’ en zowel zelfstandig als in een team kan werken. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid voor verlenging/vaste aanstelling. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie van gastvrijheidsmedewerker is ingeschaald in FWG 20 (minimaal € 1.774,69 bruto en maximaal € 2.344,93 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.