EVV'er

Wijkhuis Simeonshof beschikt over 43 ruime verpleeg- en verzorgingshuisappartementen. De locatie doet haar naam eer aan en vormt een levendig middelpunt in de wijk. Ga jij met ons de uitdaging aan in de verandering van verzorgingshuis naar somatische verpleeghuiszorg Samen met elkaar veranderingen op pakken, ontwikkelen en groeien naar een Wijkhuis waar leefgeluk en werkgeluk hoog in het vaandel staan!
Neem je initiatieven en durf je soms buiten de gebaande paden te denken, dan kun je mede inhoud geven aan deze verandering. Op dit moment bieden wij een combinatie van verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg wat het samenwerken een bijzondere dynamiek geeft. In een rustig tempo met elkaar doorgroeien naar somatische verpleeghuiszorg is het doel.

De functie in hoofdlijnen

Als eerst verantwoordelijke verzorgende heb je een afwisselend takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het invullen en controleren van het cliëntdossier maar ook het opstellen en evalueren van het zorgplan behoort tot jouw taken.
Tevens voer je o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie. Je stimuleert de cliënten om zelf mee te helpen in de zorg waar mogelijk, pikt tips en wensen op en stimuleert hen om in beweging te blijven.
Je bent het aanspreekpunt voor de bewoner én familie en verantwoordelijk voor de afstemming van de door jou gemaakte zorgafspraken met collega’s. Je neemt deel aan het multidisciplinair cliëntenoverleg. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires.

Tot jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden behoren:
Bieden van ondersteuning op basis van het zorgplan aan cliënten die op lichamelijk en geestelijk gebied veel aandacht nodig hebben;
Ondersteunen van cliënten bij de uitvoering van dagbesteding en welzijnsactiviteiten;
Verrichten van huishoudelijke werkzaamheden en zorgen voor het eten.

Wij vragen

Je beschikt over het diploma verzorgende IG aangevuld met een EVV kwalificatie, of bereidheid om deze te behalen;
Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
Een daadkrachtige persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
Een reflecterend vermogen en de kwaliteit om jezelf kwetsbaar op te durven stellen;
Een luisterend oor en goed inlevingsvermogen;
Je onze kernwaarden te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Wij bieden

Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden; 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT;
De functie van EVV’er is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.007,97 en maximaal € 2.971,05 bruto per maand op fulltime basis).
Daarnaast is er een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse collectiviteitsafspraken. Als EVV werk je in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acties