BBL Verzorgende IG - Regio Noordoost- en Midden Brabant

de Thuiszorg heeft in regio Noordoost- & Midden Brabant opleidingsplekken beschikbaar tot BBL verzorgende IG voor 28 tot 32 uur per week.

Wil jij leren én werken in de praktijk? Zorggroep Elde Maasduinen zoekt voor het (reguliere) opleidingstraject tot BBL Verzorgende IG, enthousiaste kandidaten!

Thuiszorg Elde Maasduinen biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg fulltime te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn actief in de volgende plaatsen: Sint-Michielsgestel, Haaren, Vught, Liempde, Boxtel-Breukelen, Boxtel-Centrum, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

Wil jij starten met ons leerwerktraject tot Verzorgende IG? Je hebt de optie om dit volgens de PGL methode (praktijkgestuurd leren) te doen. Deze methode is flexibel en past zich aan aan de praktijk, waardoor je zelf je leerproces kunt sturen. Zo kun je de opleiding in een kortere tijd afronden. Als dit niet bij je past, is een regulier traject ook mogelijk. Tijdens de opleiding krijg je intensieve begeleiding en doe je praktijkervaring op bij diverse locaties, waarbij je leert om onze cliënten te ondersteunen en hun levensgeluk te bevorderen.

Wij vragen

- Mimimaal in het bezit van een afgeronde MAVO/HAVO opleiding of helpende diploma;    
- Een leergierige, initiatiefrijke houding en je beschikt daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen; 
- Een positieve instelling en je werkt graag in een team samen;
- Flexibiliteit; wisselende diensten horen bij het werken in een 24-uurs bedrijf.

Kom bij ons team en start jouw pad naar een mooie carrière in de zorg!

Wij bieden

Een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 28 tot maximaal 32 uur per week, inclusief een lestijdvergoeding. Deze BBL-opleiding en benodigde lesmaterialen worden volledig bekostigd door ZGEM en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33% en er vindt in maart en oktober 2024 een CAO verhoging plaats. Daarnaast ontvang je een laptopvergoeding tot €500,- voor de aanschaf van een laptop naar keuze. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Reageren kan tot en met

Wanneer er algemene vragen verwijzen we graag naar de Q&A over werken en leren op onze werkenbijsite, zie volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/werken-bij/veelgestelde-vragen-bbl-bol 

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties